Våra anläggningar VÅRA TJÄNSTER Nyheter Kontakt Om Envix Nyheter Sök jobb
Envix Nord söker uppdragsledare till våra team i Stockholm och Umeå. Som uppdragsledare hos oss kommer du att arbeta med projektledning inom bygg och anläggning, med fokus på hållbara lösningar för framtiden.

Uppdragsledare till Stockholm och Umeå

Envix Nord söker uppdragsledare till våra team i Stockholm och Umeå. Som uppdragsledare hos oss kommer du att arbeta med projektledning inom bygg och anläggning, med fokus på hållbara lösningar för framtiden.

Sök tjänsten i Stockholm här>>

 

Sök tjänsten i Umeå här>>

 

Om företaget

Envix är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm men som verkar i hela landet och vår ambition är att expandera både nationellt och internationellt.

Vår affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser. Vår värdegrund är ”Ett Envix” som innebär att vi ser oss som ett gemensamt team. Vi känner samhörighet oavsett om det finns geografiska skillnader.

Vi arbetar för en hållbar återvinning med målet att uppnå End of Waste, det vill säga när avfall upphör att vara avfall.

Envix är specialiserade på sulfidförande berg och jord med ca 15 års erfarenhet i branschen. På anläggningarna i Umeå samt Albyberg och Stäket driver Envix Sveriges första storskaliga anläggning för behandling av sulfidjord i återvinningssyfte.

Hos oss jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem.

Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs. Vi är i en expansiv fas i affärsområdet Water Treatment där Envix forskare har uppfunnit en revolutionerande innovation inom avancerad oxidation teknik inom vattenreningsapplikationer.

Nu söker vi en uppdragsledare, är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som uppdragledare kommer du att arbeta med projekt. Du säkerställer att varje projekt har tillräckliga resurser samt har kontakt med beställaren och arbetar med ekonomi och avtalsfrågor. 

På Envix följs projekt åt parallellt och det är viktigt att du har ett strukturerar arbetssätt. Rollen som uppdragsledare innebär ansvar för kundkontakt, budget, framdrift och problemlösning, men kan variera beroende på typ av uppdrag. Det ingår i rollen att driva utvecklings- och förbättringsåtgärder och du följer projekten från start till leverans.

Du har kontakt med externa likväl som interna intressenter vilket innebär att kommunikation är viktigt för att uppnå önskat resultat. Vidare kommer ditt engagemang och din förmåga att arbeta i team att vara avgörande för att skapa goda resultat.

Om dig

Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer i organisationen. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Rollen som uppdragsledare ställer stora krav på att du tar ansvar för ditt eget arbete och kan skapa struktur för att nå resultat till nytta för hela verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har arbetslivserfarenhet från mark, anläggning, miljö eller liknande bransch.

Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Erfarenhet av arbetsmiljöplan, BAS U och BAS P är meriterande.

Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Vi tror att du har ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor samt en kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare, naturvetare eller motsvarande och det är ett plus om du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva projekt samt har en god social kompetens. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. På Envix är det viktigt med prestigelöshet och affärsmässighet. För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar stort ansvar.