Våra anläggningar VÅRA TJÄNSTER Nyheter Kontakt Om Envix Nyheter Sök jobb
Envix Nord söker juniora ingenjörer till våra team i Stockholm och Umeå. Vi är ett miljöteknikföretag med målet att minska miljöbelastningen och öka hushållningen med naturens resurser. Hos oss får du chansen att utvecklas inom miljöteknik och arbeta med innovativa lösningar.

Junior Ingenjör till Stockholm och Umeå

Envix Nord söker juniora ingenjörer till våra team i Stockholm och Umeå. Vi är ett miljöteknikföretag med målet att minska miljöbelastningen och öka hushållningen med naturens resurser. Hos oss får du chansen att utvecklas inom miljöteknik och arbeta med innovativa lösningar.

Sök tjänsten i Stockholm här>>

 

Sök tjänsten i Umeå här>>Om företaget

Envix är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm men som verkar i hela landet och vår ambition är att expandera både nationellt och internationellt.

Vår affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser. Vår värdegrund är ”Ett Envix” som innebär att vi ser oss som ett gemensamt team. Vi känner samhörighet oavsett om det finns geografiska skillnader.

Vi arbetar för en hållbar återvinning med målet att uppnå End of Waste, det vill säga när avfall upphör att vara avfall.

Envix är specialiserade på sulfidförande berg och jord med ca 15 års erfarenhet i branschen. På anläggningarna i Umeå samt Albyberg och Stäket driver Envix Sveriges första storskaliga anläggning för behandling av sulfidjord i återvinningssyfte.

Hos oss jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem.

Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs. Vi är i en expansiv fas i affärsområdet Water Treatment där Envix forskare har uppfunnit en revolutionerande innovation inom avancerad oxidation teknik för vattenreningsapplikationer.

Nu söker vi en junior ingenjör som vill utvecklas tillsammans med oss på Envix, är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior ingenjör är du gymnasieingenjör, kanske blir detta ditt första jobb på arbetsmarknaden eller så har du med dig andra meriter från yrkeslivet, oavsett så är detta en möjlighet att få lära sig ett intressant arbete från grunden där det handlar om att vara behjälplig i olika projekt som vi arbetar med. Arbetet är både av praktisk karaktär med även andra arbetsuppgifter förekommer som har med teknik att göra.

På Envix följs projekt åt parallellt och när du blivit varm i kläderna kommer du att kunna få ansvar för avgränsade projekt, eller delprojekt. Det förekommer kontakter med leverantörer och andra samarbetsparters så det är önskvärt att du har en hög social kompetens och gillar mötet med andra människor. Vi på Envix kommer vi att kunna erbjuda dig att få lära dig våra arbetsuppgifter från grunden och med tiden har du har möjlighet att kunna växa och bredda din kompetens.

Du kommer inledningsvis att arbeta ganska mycket praktiskt för att så småningom om bredda dig, mycket beror på ditt intresse och engagemang hur långt du vill ta dig, vi är beredda att erbjuda dig en spännande resa om du har viljan.

Du kommer att vara delaktig i ett drivet team och vi förväntar oss att du inte är rädd för att ta i där det behövs.

Om dig

Vi tror att du är nyutexaminerad gymnasieingenjör från exempelvis teknikprogrammet eller motsvarande. Som person är du ansvarstagande, har ett stort teknikintresse och driftig och gillar att lära dig nya saker. Vi tror att du är intresserad av miljöområdet och tycker om att få utvecklas. Vidare har du social kompetens och en vilja att få komma in i vårt företag och växa tillsammans med oss.