Våra anläggningar VÅRA TJÄNSTER Nyheter Kontakt Om Envix Nyheter Sök jobb
Envix är glada att meddela att vårt huvudkontor i Umeå har flyttat till nya och trivsamma lokaler under april 2024. Från vår tidigare adress på Kylgränd 4A tar vi steget till det gröna huset på Kuratorvägen 2B, ett stenkast från IKSU Sport.

Envix flyttar till nya lokaler i Umeå

Envix är glada att meddela att vårt huvudkontor i Umeå har flyttat till nya och trivsamma lokaler under april 2024. Från vår tidigare adress på Kylgränd 4A tar vi steget till det gröna huset på Kuratorvägen 2B, ett stenkast från IKSU Sport. Laboratorieverksamheten flyttar till Nya Skravelsjövägen 10 (vår anläggning på Röbäck). Alla leveranser av jord, berg och vattenprov ska skickas och lämnas dit.

För oss på Envix markerar denna flytt en spännande milstolpe i vår fortsatta tillväxt och utveckling. Våra nya lokaler i det gröna huset är inte bara strategiskt belägna utan erbjuder även en inspirerande och modern arbetsmiljö. Namnet på huset passar oss väl då grönt går hand i hand med vårt engagemang för miljön och hållbarhet.

Vi ser fram emot att välkomna våra medarbetare till de nya lokalerna på Kuratorvägen 2B. För dem som önskar besöka oss är besöksadressen Kuratorvägen 2A, 907 36 Umeå.

Vi vill även berätta att Envix inte bara har sitt huvudkontor i Umeå utan har även kontor och laboratorium i Röbäck i anslutning till vår anläggning för sulfidjordsmottagning. Där erbjuder vi inte bara möjlighet för analyser och forskning utan även en plats för kreativitet och samarbete för att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Envix ser fram emot att fortsätta leverera innovativa lösningar och utmärkt service från våra nya lokaler och fortsätta vara en trygg och smidig partner med hög kompetens inom miljöteknik och hållbar utveckling.

Varmt välkomna till det nya Envix!